Etusivu

Step trough the Veil and enter the Life Beyond

Life Beyond: The Green Knights -kampanja

The Green Knights -kampanja on Airsoftia ja pohjoismaista Liveroolipelausta yhdistelevä LARP -kampanja. Osallistujat ottavat Green Knights -sotilasjärjestön uusien alokkaiden roolin ja kouluttautuvat kampanjan aikana toimimaan sotilasyksikössä. Kampanjan tarkoitus on antaa pelaajille työkalut niin Airsoft- kuin LARP-tapahtumiinkin osallistumiseen. Kampanjan ensimmäinen osa pelataan huhtikuussa 2018 ja loput 3-4 peliä myöhemmin vuoden 2018 aikana. Koulutuskauden loputtua osallistuvat pelaajat ryhmänä suurempaan Airsoft -tapahtumaan. Pelien kampanjaluontoisuuden takia on tarkoitus, että pelaajat sitoutuvat osallistumaan koko kampanjaan alusta lähtien eikä uusia pelaajia lähtökohtaisesti oteta mukaan kampanjan aikana.

Taustatarina

Peli sijoittuu Life Beyond -fantasiamaailmaan. Taustatarinasta lisää täällä.

Koulutus

Pelien teemana on sotilaiden koulutuksen eri vaiheet. Osallistujat oppivat yhteiset säännöt ja toimintamallit ryhmässä toimimiseen ja erikoistuvat myöhemmin ryhmän sisällä erilaisiin rooleihin. Ryhmän sisäisiä erikoistumisia ovat esimerkiksi lääkintämiehet, alijohtajat ja pioneerit.

Varustus

Kampanjan aikana pelaajat hankkivat tarvittavat varusteet taisteluvarusteista univormuihin ja tämä tietenkin näkyy pelimaksujen suuruudessa. Varustehankinnat on jaettu kuitenkin niin, ettei koko varustusta tarvitse ostaa heti ensimmäiseen peliin. Pelaajilla tulee olemaan mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä varusteita ryhmälle hankitaan.

Roolipelaaminen

Pelissä eläydytään pelin taustatarinaan ja esimerkiksi kouluttajat toimivat sen mukaisesti. Sotilaskuria tullaan pitämään yllä NPC-pelaajien toimesta ja jokaisella pelissä esiintyvällä henkilöllä on jonkinlainen rooli. Kyseessä ei siis ole tavallinen "airsoft-leiri".